Filteri Beograd

Filteri Beograd
id-filter-filteri

ID Filters

Beograd, Surčin, Milan Konjović 56a +381 11 6304291
FILTERI BEOGRAD ID FILTERS Filtriranje vazduha je pored održavanja termičkih uslova sredine, zadatak i održavanje čistoće vazduha u civilnim i industrijskim postrojenjima klimatizacije i ventilacije.
Značajnu ulogu u filtriranju vazduha su filteri čija je primena da izdvaja i zadržava grube i fine čestice prašine u procesu filtriranja vazduha u klimatizacionim postrojenjima koje nastaju u današnjim vremenima od sve veće zagađenosti okoline od motornih vozila, elektrana, raznih industrijskih procesa itd. Osnovni razlozi i ujedno najbitniji za korišćenje filtera jesu zdravlje ljudi i zaštita i bezbednost same opreme. Ne postoji univerzalan filter koji efikasno izdvaja čestice prašine svih dimenzija.
Filteri se proizvode za odstranjivanje čestica određene veličine, pa je u skladu sa dimenzijama prašine i osnovna podela filtera: - Filter za grubu prašinu - Filter za finu prašinu - Filter visokog učinka za finu prašinu - Apsolutni filteriF
Cenovnik
trayal-filteri

Trayal

Beograd, +381 37 422328
FILTERI BEOGRAD TRAYAL U vremenu intenzivnog razvoja industrije u svetu, dolazi do sve većeg zagađenja atmosfere a pre svega vazduha i vode. Voda je strateški proizvod budućnosti ali je, na žalost, izložena uticajima raznih zagađenja od prirodnih, bioloških i bakterioloških do kompleksnih kao što su hemijska i radiološka zagađenja. TRAYAL Korporacija proizvodi više vrsta filtera za prečišćavanje površinskih, podzemnih i atmosferskih voda iz reka, jezera, bara, zagađenih bunara, vodovoda i sl.
Cenovnik
tehnogama-filteri

Tehnogama

Beograd, Rakovica, Oslobođenja 39a +381 11 6557070
FILTERI BEOGRAD TEHNOGAMA "Tehnogama support PROGRAM" je specijalno razvijen program podrške korisnicima kompresorske tehnike.
Specifičnost ovog programa su konstantan monitoring, preventivna kontrola i nadzor opreme, koja je predmet Ugovora, kao i održavanje iste u skladu sa pravilima struke.
Pored redovnog održavanja, ovaj program posebnu pažnju poklanja prevenciji, kao preduslovu pravilnog i dugotrajnog rada.
Zadatak servisnih službi prilikom preventivnih poseta je blagovremeno uočavanje potencijalno kritičnih situacija i tačaka i sprečavanje eventualnih defekata na opremi usled npr.
neodgovarajućih radnih uslova, nepravilnog korišćenja opreme, prekomerne eksploatacije kompresora uzrokovane nepravilnostima na sistemu i drugih mogućih uzroka.
Cenovnik
Back to Top